Volgers

maandag 24 maart 2014

feest bij WLVC

hiep hiep hoera.....1 jaar!!!!

Goedemorgen allemaal

Vandaag is het een jaar geleden dat Plony met WLVC het internet op ging.
Met een team waar afgelopen jaar wat veranderingen hebben plaatsgevonden maar een team waar ik trots op ben om deel van uit te mogen maken.
Met geweldige sponsoren die ons elke keer weer voorzien van hele mooie prijzen en nu we vandaag feest vieren hebben we een  hele lieve sponsor die een verrassing voor ons had.....


Anne-Marije heeft ons de volgende schitterende mal beschikbaar gesteld....


en die mogen we aan een volger van dit blog geven......hoe lief is dát dan. Geweldig toch dat onze sponsors zo met ons mee leven. Daar zijn we met zijn allen heel dankbaar voor.

Natuurlijk zijn wij met z'n allen ook heel blij met de meer dan 400 volgers die we inmiddels hebben....wat een geweldige creaties laten jullie ons toch steeds weer zien bij de challenges. Bij de lopende challenge is onze vraag om iets van muziek te laten zien en uit de deelnemers van deze challenge gaan we een extra winnaar halen die dus deze prachtige mal krijgt van Anne-Marije.
Nog een reden meer om mee te doen dus en dat kan nog tot 2 april 18.00 uur.
laat ze maar zien de muzieknootjes, of instrumenten of welke draai je er ook aan geven wilt!
Wij als team WLVC gaan nog heel graag door met dit vintage-blog en we hopen dat jullie er allemaal bij blijven om mét ons te genieten van alles wat er hier gebeurt.

Lieve groetjes van:

Henriëtte, Anneke, Jacomijn, Janet, Liesbeth, Pouwla, Nicole, Christa en van Plony.

3 opmerkingen:

Doris knippenenplakken zei

Hoi Anneke,
Wat vliegt de tijd snel....
Mooi mal met de vlinders .
Groetjes Doris

Unknown zei

Heerlijk toch, dat je zo kunt genieten van je DT? Dat je zoveel plezier hebt? Geweldige mal is dit zeg, zó sierlijk! Liefs, Ira
Ira’s Crea Corner

Marjanne zei

wat super zeg! die mal is prachtig! En weet je wat? Ik doe deze keer mee met jullie challenge. Je had me al eens gevraagd... en nu is het er eindelijk van gekomen.