Volgers

dinsdag 10 november 2015

Christmas in vintage

Na heel veel kerstkaarten gemaakt te hebben in CAS- gestempelde kaarten etc.... blijft mijn liefde voor de vintage kaarten altijd nr !
Dit is ook echt een van de laatste kerstkaarten en ik heb de volgende producten gebruikt>

de basis is gemaakt met niet lachten hoor! een mal van de Action van € 0.69 en wat een schik kan een mens daarom hebben.

Plaatje:             Pion Design
Frame:             Spellbinders majestic elements opulent ovals S5-160
Swirl:               Sizzix 858226
Ijskristal:         CreaLies, Crea nest lies no 3
rand ijspegels: Precious Marieke PM 10047
Kant
papieren doily
embellishments: strass swirl - bloemetjes - dennenappels en dennentakjes uit het stansboek Studiolight WM18 winter memories - beaded stamen - parel brad



   groetjes van Anneke

11 opmerkingen:

Marjan zei

Helemaal mooi in frosty white!!

Scraptastisch zei

Ik ben al twee keer bijna bij je geweest vandaag en dacht dan huh nog een kaart? En nu wilde ik bij je reageren en huh een derde kaart...whahaha.
Je bent me er één! volgens mij had je een lekkere freubeldag! Moet je anders doen met dit weer hè?! Ze zijn alle drie weererg mooi, maar je snapt 'm de bovenste is zo gaaf! En ja er zijn hele mooie spulletjes in de "boetiek"action
en is als aanvulling ook wel eens leuk om te kopen, het werk is hetzelfde, veel knip werk! Je ga goed Anneke met je kerst kaarten!!!!
Liefs van Gerie

Anoniem zei

Schitterend!!!
Creatieve groetjes, Gaby

GerJanne zei

Hoi Anneke, dat is nou zou leuk vind ik. Ik was pas de stad in, was even bij Action en Wibra en had en tas vol voor nog geen 12 euro.
Dat is toch super! Kan ik weer en hele tijd mee vooruit. En dan koop ik af en toe wat mooie mallen of blokjes papier die ik echt niet kan weerstaan. Maar zo komen we een heel eind.
Je kaart is een plaatje! Echt super...
GerJanne

Stamps and Paper zei

Absolutely beautiful Ann

Anne

Marlies zei

Anneke je bent goed bezig, wat heb je al veel mooie kaarten op je blog geplaatst. De een is nog mooier dan de ander! Leuk dat je voor deze een goedkope mal van de Action hebt gebruikt, geen verschil te zien met de dure merken. Lieve groetjes, Marlies

Crafting Queen zei

Stunning card.

Marie-Louise zei

Another gorgeous card.

Doris knippenenplakken zei

Hoi Anneke,
Die is echt prachtigggg super mooie kaart niet omdat ze niet duur zijn dat ze daarom niet mooi zijn .
Knap gemaakt !!
Groetjes Doris

Marjanne zei

Hoi wat een beeldschone kaart weer! Bedankt voor je bezoekje bij mij, ja ik zit op Facebook en heb een pagina met dezelfde naam als mijn blog: Couleurs et Fantaisies

Ellen zei

Prachtige kaart laat je weer zien, mooi hoor jouw stijltje.

Liefs, Ellen